Tomam Šmēdiņam/Točam EČ posmā 17. vieta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Edgars Točs piektdien izcīnīja uzvaru un piedzīvoja piedzīvoja zaudējumu Serbijā notiekošā Eiropas čempionāta posmā.

Sacensībās ar devīto numuru izliktais Latvijas duets ar rezultātu 0-2 (21:23, 14:21) piekāpās spāņiem Fransisko Alfredo Marko un Kristianam Garsijam, kuriem turnīrā ticis astotais numurs.

Savukārt dienas pirmajā mačā Latvijas volejbolisti ar 2-0 (21:17, 21:10) pārspēja Nīderlandes sportistus Bārtu Bolsterli un Timu Jakobusu Lokersi, kuri izlikti ar 24. numuru.

Startējot «zaudētāju zara» sacensībās, ar devīto numuru izliktais Latvijas duets pirmajā šī posma cīņā ar rezultātu 0-2 (16:21, 20:22) piekāpās vāciešiem Tilo Bakhausam un Dirkam Vesfālam, kuriem turnīrā ticis 23. numurs.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļas nogalē Šmēdiņš/Točs triumfēja Latvijas pludmales volejbola čempionāta - «Zelta Open» - otrajā posmā.

Tāpat Eiropas čempionāta posma pamatsacensības trešdien uzsāka arī Latvijas jaunie sportisti Haralds Regža un Armands Āboliņš, kuri izlikti ar 20. numuru. Viņi pirmajā kārtā ar 1-2 (17:21, 25:23, 18:20) zaudēja sacensību 13. numuram Mihalam Makovskim un Davidam Popekam no Polijas.

Arī Regža/Āboliņš sacensības turpinās «zaudētāju zara» turnīrā un arī viņi sev jau ir garantējuši vismaz 17. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu