Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: APOLLO

Nepieciešams:

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu