Vasiļevskim 5. vieta «Dimantu līgas» posmā Parīzē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis piektdienas vakarā izcīnīja piekto vietu Parīzē notikušajā «Dimantu līgas» septītajā posmā.

Savu labāko rezultātu Vasiļevskis uzrādīja ceturtajā mēģinājumā, šķēpu raidot 80,31 metra tālumā. Vēl Latvijas sportistam tika ieskaitīti rezultāti 75,55 un 74,35 metri, bet trīs mēģinājumi bija nesekmīgi.

Uzvaru sacensībās ar rezultātu 85,67 metri izcīnīja Ukrainas šķēpmetējs Oleksandrs Pjatņica, otro vietu ieņēma čehs Vitezslavs Veselijs, kurš šķēpu raidīja 83,93 metrus tālu, bet trešais ar rezultātu 83,70 metri palika austrālietis Džerods Benisters.

Vasiļevskis bija vienīgais Latvijas pārstāvis šajā «Dimantu līgas» posmā.

«Dimantu līga» turpināsies ar posmiem Londonā, Monako, Stokholmā, Lozannā, Birmingemā un Cīrihē, bet sacensību sezona noslēgsies ar 7. septembrī Briselē paredzētajām sacensībām.

Katrā no 32 disciplīnām sportisti, kuri «Dimanta līgas» noslēgumā būs saņēmuši visvairāk punktu, tiks apbalvoti ar četru karātu dimantu, kura vērtība būs apmēram 80 000 ASV dolāru (43 440 latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu