11 veidi, kā atzīties mīlestībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: APOLLO

Vai mēs to gribam vai ne pārāk, taču sieviešu un vīriešu lomas dzīvē sadalītas diezgan strikti. Pēc nerakstītiem likumiem, jaunkundzei it kā nav pieņemts pirmajai pavēstīt puisim par savām jūtām.

Bet nav jau obligāti jākrīt viņam ap kaklu un jāstāsta viss ar pilnu muti. Ir daudz citu paņēmienu, kā likt saprast, ka tu mīli.

1. Smaidiet!

Turklāt smaidiet tā, lai viņš saprastu, ka šis smaids ir domāts viņam vienīgajam un tikai viņam. Vislabāk šis paņēmiens iedarbojas, ja jūs abi atrodaties lielākā kompānijā. Un vēl jo īpaši tādā gadījumā, ja jūsu jūtu objekts šajā situācijā nav sabiedrības dvēsele un neatrodas kompānijas pašā centrā.

2. Vienmēr ļoti uzmanīgi klausieties, ko viņš runā!

Viss, ko viņš stāsta, ir bezgala interesanti. Tā taču ir, vai ne? Nu, tad izrādiet viņam to. Un nekad nekādā gadījumā viņu nepārtrauciet, kaut arī jau iepriekš zināt, ko viņš jums gatavojas teikt!

3. Smejieties par viņa anekdotēm!

Tas nekas, ka tās ir ar «bārdu» vai ka jūsu iecerētais nu galīgi nemāk tās stāstīt, tik un tā smejieties! Kas tad jums grūti, vai?!

4. Iztaujājiet viņu par viņu pašu!

Vislabāk — par bērnību. Kādas bija viņa mīļākās rotaļlietas? Kopš kāda vecuma viņš sevi atceras? Bet embrija stadijā — nē? Un kad viņš pirmoreiz iemīlējās? Un kā to meiteni sauca? Vai viņai bija biželes vai astītes? Tamlīdzīgi psihoanalītiķa pētījumi parasti ir ļoti iedarbīgi.

5. Palūdziet, lai viņš jums parāda savas bērnības fotogrāfijas!

Jūs vēl nekad mūžā neesat redzējusi tik burvīgu mazuli, vai ne? Tad pasakiet viņam to!

6. Protams, jums jāinteresējas par visu, par ko interesējas viņš.

Kaut arī jums ir pilnīgi vienaldzīgs futbols, bridžs, bet bokss vienkārši riebjas... Nu beidzot ir pienācis laiks apgūt noteikumus, kā šīs spēles tiek spēlētas.

7. Neiebilstiet viņam!

Vismaz pašā sākumā ne. Jūs to varat darīt, strīdoties ar draudzenēm. Strīdos ar viņu taisnība var arī nepiedzimt, savukārt viņa jūtas pret jums var novīst kā puķe bez lietus...

8. Nebaidieties no viņa!

Viņš pats baidās no jums! Jo kas gan var būt vēl komiskāks par savstarpējām bailēm! Viņš taču nav zvērs! Ja gaidāt viņa uzmanības pierādījumus, viņš droši vien tos savukārt gaida no jums. Izrādiet iniciatīvu. Kaut vai uzaiciniet uz savu iecienīto restorāniņu vai kafejnīcu.

9. Uzdāviniet viņam kaut ko!

Jo negaidītāka un personiskāka būs dāvana, jo labāk. Kaut vai jūsu adīta šalle vai jūsu sacerēts dzejolis. Vai loterijas biļete. Sakiet, ka tā noteikti laimēs! Vai monēta ar caurumiņu — laimei! Vai jūsu fotoattēls, protams, pats skaistākais, kāds vien jums ir.

10. Pareizi saņemiet viņa dāvaniņas!

Nekādā gadījumā neizrādiet, ka tas ir kaut kas pats par sevi saprotams! Gluži otrādi — katra viņa dāvaniņa jums šķiet kā brīnums. Un tā taču arī ir, vai ne?

11. Atcerieties — jūsu mīļotais vīrietis ir pats labākais!

Tā ir, vai ne? Jūs no sirds lepojaties ar viņa panākumiem. Un ticat, ka nākotnē viņš var kalnus gāzt. Nekautrējieties viņam to izrādīt! Lai līdzās jums viņš jūtas tieši tā, kā vienmēr gribējis justies un izskatīties sieviešu acīs.

Lai jums veicas! Panākumi gandrīz garantēti!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu