Kāpēc sievietes grib iegūt plakanu vēderu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Kas sievietes izskatā vīrieti piesaista vispirms un viņam patīk vislabāk? Šādu jautājumu sievietes sev uzdevušas visos laikos.

Atlētiska ķermeņa uzbūve

Sieviešu pievilcības iezīmju saraksta galvgalī vīrieši liek atlētiska izskata ķermeni.

Spēcīgs, samērīgs ķermenis ir veselības zīme un ziņo vīrietim par sievietes spējām veiksmīgi iznēsāt viņa bērnus, izvairīties no briesmām un, ja nepieciešams, aizstāvēt pēcnācējus.

Vairākums vīriešu dod priekšroku nevis kalsnām, bet spēcīgas miesas būves sievietēm, jo papildu apmēru mērķis ir bērna sekmīga barošana ar krūti. Tikai nedaudzas sievietes zina, ka vienai no pasaules lielākajiem seksa simboliem Merilinai Monro bija 16. izmērs un ļoti muskuļotas kājas.

Vīriešu izpratnē par īstu seksa simbolu nevar kļūt neviena nepietiekama barojuma būtne.

Plakans vēders

Sievietēm ir apaļāks vēders nekā vīriešiem, un plakans, gluds vēders raida skaidru signālu, ka sieviete nav stāvoklī un tāpēc ir pieejama vīriešu kārtas pielūdzējiem.

Lūk, kāpēc vingrošanas zāles un jogas nodarbību vietas vienmēr ir pilnas ar sievietēm, kas veic vēdera vingrinājumus, cenšoties sasniegt perfektu gluda dēļa virsmas vēderu.

Vēderdeju nodarbības ir pārpildītas, bet tikai nedaudzām dalībniecēm ir priekšstats par to vēsturi erotiskajā aspektā.

Vēderdejas pašreiz ir no jauna kļuvušas populāras — kā vingrošanas veids, un tikai nedaudzām sievietēm ir priekšstats par to izcelsmi. Sākotnēji saviem kungiem dejoja harēma meitenes. Dejotājas izmantoja vēderdejas, lai sniegtu kungam orgasmu, sēžot viņam virsū un veicot virkni kustību. Havajas un Taiti iegurņa dejām ir tāda pati izcelsme, bet mūsdienās šīs dejas ir izdzīvojušas zem pieklājīgā, slēptā «tradicionālās tautas dejas» nosaukuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu