E-talonam jauns dizains

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

No otrdienas visās e-talona tirdzniecības vietās pakāpeniski būs iespējams iegādāties e-talonu ar jaunu dizainu – uz fotogrāfijas redzama Rīgas Doma baznīca un salūts.

Uzņēmuma «Rīgas satiksme» Klientu apkalpošanas un komunikācijas daļas vadītājs Viktors Zaķis informē, ka jaunā dizaina e-talonu kopējā tirāža ir četri miljoni.

Dzeltenajam e-talonam dizains tiek mainīts divas reizes gadā. Vienreiz uz tā tiek izvietota fotogrāfija ar kādu no Rīgas skatiem – 2010.gadā bija fotogrāfija ar klasisko Rīgas panorāmu, savukārt 2011.gadā bija fotogrāfija ar Melngalvja namu.

Otro reizi uz e-talonu izvieto bērna zīmējumu – 2010.gadā uz e-talona izvietoja Vinetas Siliņas zīmēto zemās grīdas tramvaju, bet 2011.gadā Kristofera Krūmiņa zīmēto tramvaju.

Lai arī dzeltenais e-talons ieguvis jaunu dizainu, nav mainījušās tā funkcijas – to ir iespējams papildināt ar biļetēm noteiktam braucienu skaitam, laika biļetēm un grupu biļetēm, informē Zaķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu