Otrdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 10.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Būsi radošu un visnotaļ oriģinālu ideju pārpilns, taču diemžēl šī nebūs no tām spožākajām dienām, lai tās arī realizētu. Nebūtu vēlams iesaistīties romantiskās attiecībās ar kādu no darba kolēģiem.

VĒRSIS Veiksmīga diena, lai risinātu dažādus ar partnerattiecībām saistītus jautājumus. Kāds zīmes pārstāvis nolems iestūrēt laulības ostā, savukārt cits – meklēs jaunas iespējas iepazīties.

DVĪŅI Būsi diezgan atraktīvā noskaņojumā, nekādi nespēsi nosēdēt rokas klēpī salicis, tieši pretēji – rosīsies bez apstājas. Veiksmīga diena jaunu projektu uzsākšanai, līgumu slēgšanai.

VĒZIS Svarīgi būs noticēt saviem spēkiem un talantam, neatkarīgi no tā, kur un kādā sabiedrībā atrodies – centies sevi pierādīt. Kāds attāls radinieks var tevi pārsteigt nesagatavotu ierodoties ciemos.

LAUVA Būsi lieliskā noskaņojumā, attiecībās ar līdzcilvēkiem būsi atvērts un draudzīgs. Pulcēsi ap sevi ne vienu vien domubiedru. Kontaktos ar augstākstāvošajiem esi piezemētāks.

JAUNAVA Varbūt beidzot nobriedīsi realizēt kādu no saviem slēptākajiem sapņiem. Veiksmīgi veidosies kontakti ar jaunāko paaudzi. Pievērs vairāk uzmanības savai otrai pusītei.

SVARI Veiksmīga un panākumiem bagāta diena, sevišķi radošo zīmju pārstāvjiem. Vari uzsākt kādus jaunus kursus, apgūt kādu svešvalodu. Atturies no konfliktiem un strīdus situācijām.

SKORPIONS Būsi apkrāvies ar darbu darbiem, iespējams nāksies pat pavadīt virsstundas darbā par ko, protams, nebūs sajūsmā tavs mīļotais cilvēks. Esi piesardzīgs vadot auto.

STRĒLNIEKS Kā allaž būsi aktīvs un nespēsi miera stāvoklī atrasties ne mirkli. Tieksies pēc piedzīvojumiem, redzesloka paplašināšanas iespējām un komunikācijas ar līdzcilvēkiem.

MEŽĀZIS Sevis pierādīšanas laiks. Dienu pavadīsi aktīvi strādājot, nenovērsīsies ne mirkli no darba pienākumu veikšanas, tādā veidā palaižot garām kādu citu svarīgu notikumu. Vakarā būsi noguris.

ŪDENSVĪRS Būsi nobriedis beidzot paplašināt savu redzesloku, tādējādi apmeklēsi kādu kultūras pasākumu vai meklēsi iespējamo domubiedru grupu, kurā ņemt savu dalību.

ZIVIS Laba diena, lai risinātu dažādus attiecību jautājumus. Vari ņemt dalību kādā pasākumā vai tā organizēšanā. Kā vienmēr spēsi atstāt iespaidu uz cilvēkiem, ko sastapsi savā ceļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu