Pabeigta abu «Hobita» daļu filmēšana

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pabeigta divu jauno «Lord Of The Rings» («Gredzenu pavēlnieks») franšīzes daļu filmēšana, paziņojis režisors Pīters Džeksons.

«Mēs to izdarījām! 266.uzņemšanas diena un «The Hobbit» («Hobits») filmēšanas beigas,» teikts Džeksona paziņojumā sociālajā tīklā «Facebook». «Paldies mūsu fantastiskajiem aktieriem un radošajai komandai par to, ka esam tikuši tik tālu, kā arī visiem atbalstītājiem! Nākamā pietura - montāžas telpa.»

Filmu «The Hobbit: An Unexpected Journey» («Hobits: negaidīts ceļojums») un «The Hobbit: There And Back Again» («Hobits: turp un atpakaļ») uzņemšana tika uzsākta pagājušā gada martā.

Pirmā daļa iznāks šī gada decembrī, savukārt otrā parādīsies uz kinoteātru ekrāniem 2013.gada nogalē. Tajās attēlotie notikumi risinās 60 gadus pirms «Gredzenu pavēlnieka» triloģijā aprakstītajiem.

1937.gadā izdotais Dž.R.R.Tolkīna romāns «Hobits jeb turp un atpakaļ», pēc kura tiek uzņemta filma, stāsta par hobita Bilbo Baginsa piedzīvojumiem, dodoties meklēt pūķa apsargātus dārgumus.

Jaunajās filmās būs redzamas vairākas «Gredzenu pavēlnieka» triloģijas zvaigznes, tai skaitā Elija Vuds, Orlando Blūms un Keita Blānšeta.

Šogad tika publiskots 10 minūšu fragments, kas saņēma neviennozīmīgu vērtējumu. Daži kritiķi uzskatīja, ka tā «atgādina televīzijas filmu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu