Krimsku pārņēmusi panika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krismkā, kur nedēļas nogalē postoši plūdi laupīja 171 cilvēka dzīvību, sākusies panika, jo izplatījušās baumas par «otro vilni», ziņo Krievijas mediji.

Starp plūdu skarto rajonu iedzīvotājiem izplatās baumas par pārrāvumiem kādā ūdenskrātuvē, kas atrodas desmit kilometru attālumā no Krimskas. Izdzirdot šīs baumas, pilsētā sākusies panika.

Krievijas mediji ziņo, ka cilvēki skrien pa ielām, kliegdami: «Nāk otrais vilnis.» Tuvējās brauktuves nobloķējušas automašīnas, kuros cilvēki steidz aizbraukt no pilsētas.

Vietējās varas iestādes aicina cilvēkus nomierināties un noraida informāciju par otro plūdu vilni. «Life News» ziņo, ka pa ielām brauc glābšanas dienestu pārstāvji un ar skaļruņu palīdzību aicina saglabāt mieru.

Izmeklēšanas komisijas pārstāvis pastāstījis: «Pilsētā ieradušies cilvēki, kuri destabilizē situāciju. Viņi ieplūst pūlī un izkliedz paziņojumus par otro vilni. Pilsētu patiešām pārņēmusi panika.»

Atbildīgie dienesti norāda, ka Krimskai vairs nekas nedraud un aicina cilvēkus nomierināties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu