Aicina piedalīties augu fotokonkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Stādu audzētāju biedrība aicina visus Latvijas skolēnus no 1. – 12. klasei līdz pat 30. jūlijam iesūtīt pašu fotografētu fotogrāfiju vai kolāžu par tēmu «Ja augi spētu runāt..» un piedalīties fotokonkursā, kurā labākā darba autors saņems triecienizturīgu fotoaparātu saviem turpmākajiem foto uzņēmumiem.

Šobrīd, kad daba ir savā pilnbriedā un ziedos ir tik daudz un dažādi augi, skolēni tiek aicināti ne tikai baudīt vasaras brīvlaiku un dabas skaitumu, bet arī iemūžināt to fotogrāfijās, īpašu uzmanību pievēršot tieši dekoratīvajiem augiem.

Konkursa uzvarētāji tiks noteikti žūrijas, kā arī interneta balsojuma rezultātā. Pēc darbu iesūtīšanas termiņa beigām, darbi tiks izvietoti portāla Draugiem.lv Dārznīcas lapā (http://www.draugiem.lv/darznica/), kur par tiem varēs balsot ikviens lapas apmeklētājs. Viens labākais darbs tiks izvēlēts gan žūrijas, gan interneta balsojuma rezultātā. Tā autors saņems galveno balvu - triecienizturīgu fotoaparātu, citiem labāko darbu autoriem balvā «Dārzkopju komplekts».

Individuālos konkursa darbus visa jūlija garumā var sūtīt uz e-pastu: skolenu.konkurss@darznica.lv vai pasta adresi: Rīga, Torņa iela 4, 3B-301 ar norādi «Augu fotokonkursam».

Konkursa nolikums pieejams: www.darznica.lv
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu