<i>Okroška</i> - zupa ar kvasu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

konservēti šampinjoni
gurķi
redīss
kūpināta desa vai vārīta liellopu vai vistas gaļa
vārītas olas
ar mizu vārīti kartupeļi
zaļumi
vārīti burkāni
sāls
pipari
kvass

Pagatavošana:

Sastāvdaļu daudzumu ņem pēc izvēles. Sastāvadaļas sagriež gabalos, sāla, piparo, pārlej ar kvasu, pieliek sagrieztus zaļumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu