Rīgā atklās veikalu «GREED»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 12. jūlijā Rīgā tiks atklāts modes veikals «GREED», kurš ir vēsturiskā veikala Blow pēctecis.  

Veikala «GREED» vizuāla tēla veidošanu uzņēmās Latvijā pazīstams modes blogeris un androgēns modelis Jaroslavs Barišņikovs, kurš ir strauji guvis atzinību Latvijas modes industrijā ka modes eksperts. «Veikala veidols un koncepts ir  balstīts uz pasaulē atzītu modes namu drēbju un aksesuāru pieiejamību. Sabiedrībā pastāv uzskats, ka mode «no mēles» nav domāta ikdienas valkāšanai. Ar dažādu projektu palīdzību mēs mēģināsim lauzt šo uzskatu un panākt cilvēkiem ar modi izveidoto attiecību maiņu.» skaidro Jaroslavs.

Turpmāk veikals saviem klientiem ik pa laikam piedāvās dažādu Latvijas, un ne tikai, modes mākslinieku kapsulas kolekcijas. Turklāt, veikala skatlogu noformejumam tiks izmantotas dažādu dizaineru un mākslinieku radošas izpausmes. Veikala telpās tiks organizētas izstādes, vīna vakari un citi izklaides pasākumi.

Outlet tipa veikalu izzušana no Rīgas var būt skaidrota dažādos veidos – sākot ar massmarketa veikalu ienākšanu Latvijas tirgū līdz cenu straujai augšanai. Mēs savukārt vēlamies mūsu klientiem radīt savādāku un daudz interesantāku iepirkšanās piedzīvojumu, taču mūsu veikala galvenā ideja - dizaineru radīto modi padarīt pieejamāku cenu ziņā paliek nemainīga. Mūsu prioritāte vienmēr būs nodrošināt modes piekritējus ar iespēju iegādāties dažādas īpaši atlasītas lietas no dizaineru kolekcijām, sākot no apaviem un apģērbiem līdz oriģināliem aksesuāriem, par demokrātiskām cenām.

Veikalā «GREED» būs nopērkami tādi klasiskās modes zīmoli kā Prada, Dolce&Gabbana, Armani, Miu Miu, Lanvin, Marni, Celine, Marc Jacobs, Azzedina Alaia, Balmain un vairāk avangardiska stila brendi kā Viktor&Rolf, Comme des Garcons, Maison Martin Margiela, Hussein Chalayan, Ann Demeulemeester, Brian Atwood, Rick Owens, Givenchy un citi. Turklāt, pateicoties veikala tuvajām attiecībām ar dizaineriem un apģērbu ražotājiem, «GREED» savus klientus spēs nepārtraukti nodrošināt ar retiem un inovatīviem stiliem, kādus grūti atrast citos līdzīgos veikalos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu