LTV un MTG ieguvis tiesības pārraidīt 2014. un 2016. gada OS

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Starptautiskais raidorganizāciju koncerns «Modern Times Group MTG AB» (MTG) un Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt 2014. gada Ziemas olimpiskās spēles un 2016. gada Vasaras olimpiskās spēles, «Apollo» informēja Latvijas Televīzijas Pašreklāmas direktors Jānis Kalve.

«LTV ir ļoti gandarīta, ka šajā būtiski pieaugošajā konkurences laikā, tieši sabiedriskā televīzija ir ieguvusi raidtiesības uz lielāko daļu no 2014. gada Soču Ziemas un 2016. gada Rio vasaras olimpiskajām spēlēm. LTV ir svarīgi, ka pasaules lielākie sporta forumi arī turpmāk būs pieejami ikvienam Latvijas iedzīvotājam, sagādājot iespēju skatīties kvalitatīvas sporta translācijas,» sacīts paziņojumā.

Spēļu licences turētāja «SPORTFIVE INTERNATIONAL S.A.» piedāvātais tenderis tika organizēts izsoles veidā, piedāvājot atsevišķas olimpisko spēļu paketes. LTV ir iegādājusies brīvā ētera TV tiesības uz lielāko daļu no 2014. un 2016. gada olimpiskajām spēlēm, tādējādi nosargājot savu kā olimpisko spēļu raidorganizācijas pozīciju, kas izstrādāta daudzu gadu gaitā.

Tikmēr MTG varēs izvēlēties un komerciālajos bezmaksas televīzijas kanālos Baltijas valstīs pārraidīt vienu olimpisko spēļu sporta disciplīnu 2014. gadā, kas notiks Sočos, un vienu disciplīnu 2016. gada olimpisko spēļu ietvaros, kas notiks Riodeženeiro.

«Viasat Broadcasting» ir arī ekskluzīvas tiesības visās Baltijas valstīs pārraidīt visas abu olimpisko spēļu pārraides maksas televīzijas kanālos, tiešsaistē un izmantojot maksas piekļuves pakalpojumus, «Apollo» sacīja Ieva Kukule, kompānijas «Hauska & Partner» pārstāve.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu