Kalnciema kvartāls sāk pasākumu ciklu «Platekrāna vakari»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kalnciema kvartāls sadarbībā ar «Lattelecom» sāk pasākumu ciklu »«Platekrāna vakari» @Kalnciemaiela via Lattelecom TV», kura laikā piektdienu vakaros brīvdabas seansos tiks straumētas filmas un koncerti no «Lattelecom televīzijas» video nomas.

Kā aģentūru LETA informēja Kalnciema kvartāla projektu vadītāja Una Meiberga, filmu programma veidota, ņemot vērā «Lattelecom TV» video nomā esošos filmu resursus un kino kritiķes Ditas Rietumas ieteikumus.

Daļa filmu būs no raidījuma «Kinotēka» sezonas noslēguma pasākumā jūnijā Kalnciema kvartālā kopīgi ar skatītājiem izveidotā šī gadsimta filmu «TOP10», kā arī citas filmas, kas guvušas atzinību pasaulē un ir piemērotas demonstrēšanai brīvā dabā plašam skatītāju lokam.

Pēc filmas vakara turpinājumā uz lielā ekrāna būs iespēja noskatīties populāru grupu un izpildītāju, piemēram, Bjorkas, «Coldplay», «Muse», «Sade», «The Cure», koncertierakstus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu