Vēbers pagarina līgumu ar «Red Bull»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Noslēgušās spekulācijas saistībā ar spēcīgās Pirmās formulas (F-1) komandas «Red Bull» nākamās sezonas pilotu sastāvu, jo austrālietis Marks Vēbers pagarinājis līgumu vēl uz vienu sezonu.

35 gadus vecais Vēbers aizvadītajā nedēļas nogalē triumfēja Lielbritānijas «Grand Prix» izcīņā, un viņš pašlaik ir F-1 kopvērtējuma otrajā vietā, par 13 punktiem atpaliekot no «Ferrari» pilota Fernando Alonso.

Iepriekš bija izskanējušas spekulācijas, ka nākamajā sezonā Vēbers varētu kļūt tieši par Alonso komandas biedru, tomēr nu kļuvis skaidrs, ka viņš paliks «Red Bull» arī uz septīto sezonu.

«Es pazīstu komandu ļoti labi un jūtos šeit komfortabli,» paziņojumā izteicās Vēbers. «Esam kopā uzauguši un uzskatu, ka lēmums palikt «Red Bull» uz vēl vienu sezonu ir pilnīgi pareizs.»

Laikā, kopš Vēbers brauc «Red Bull» komandā, viņš uzvarējis deviņos posmos, 31 reizi kāpis uz goda pjedestāla, bet desmit reizes bijis ātrākais kvalifikācijā.

Kā ziņots, Vēbera komandas biedrs ir iepriekšējo divu sezonu pasaules čempions Sebastjans Fetels no Vācijas, kuram ir līgums ar «Red Bull» līdz 2014. gadam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu