Tomam Šmēdiņam/Točam Berlīnes «Grand Slam» beidzas kvalifikācijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Edgars Točs otrdien piedzīvoja zaudējumu Berlīnē notiekošā «Grand Slam» turnīra kvalifikācijas pirmās kārtas mačā.

Kvalifikācijā ar 29. numuru izliktie Latvijas sportisti ar rezultātu 0-2 (10:21, 14:21) piekāpās Gruzijas pilsonību ieguvušajiem brazīliešiem Renatu Gomešam un Horhem Terseiru, kuri izlikti ar ceturto numuru.

Līdz ar to Šmēdiņam/Točam sacensības noslēdzās.

Vīriešu pamatturnīrā startēs divi Latvijas dueti - Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš.

Kā ziņots, Šmēdiņš izlaida pagājušajā nedēļā Šveices pilsētā Gštādē notikušo «Grand Slam» posmu, kurā Pļaviņš startēja pārī ar Aleksandru Soloveju. Kaut jaunizveidotais Latvijas pāris rādīja cienījamu sniegumu, tas zaudēja visos trijos mačos, ierindojoties 25. vietā.

Līdz Londonas olimpiskajām spēlēm Pasaules kausa tūres kalendārā bez Berlīnes vēl atlicis aizvadīt tikai vienu posmu, kas risināsies Klāgenfurtē.

Savukārt olimpiskais pludmales volejbola turnīrs, kurā piedalīsies gan Samoilovs/Sorokins, gan Pļaviņš/Šmēdiņš, sāksies jau 28. jūlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu