Bezpajumtnieku pāris atdod policijai uz ielas atrastus 5600 latus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Bezpajumtnieku pāris Brazīlijas pilsētā Sanpaulu pirmdien atkritumu maisā atradis 20 000 reālu (5600 latus) un nekavējoties atdevis atradumu policijai.

Policijas pārstāvji sacīja, ka bezpajumtnieki bija devušies pastaigā, kuras laikā tie uz ietves atraduši ar naudu pilnu koferi un atkritumu maisu. Viņi brīdinājuši netālu esošo uzraugu un lūguši piezvanīt policijai.

«Kad ieradāmies, pāris atdeva naudu mums. Iespējams, tā bija pagājušonedēļ japāņu restorānā nolaupītā nauda,» teica Brazīlijas policijas pārstāvis Brunu duš Santušs.

Viņš uzsvēra, ka bezpajumtnieku pārim «bija iespēja aizbēgt ar naudu, taču viņi pasauca uzraugu un lūdza sazināties ar policiju. Viņu rīcība ir uzteicama».

Naudas atradējs Žesušs Silva Santušs preses pārstāvjiem pastāstīja, ka nopelna nedaudz vairāk par 15 reāliem (4,4 latiem) dienā. «Māte man mācīja nekad nezagt,» viņš sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu