«Gandrīz ideālajā randiņā» izbaudīta pirmā romantika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV 3 publicitātes foto

Vasara ir īstais laiks, kad ļauties randiņiem, romantiskām noskaņām un piedzīvojumiem, tādēļ TV3 aicinājis vīriešus un sievietes piedalīties un baudīt jauno vasaras šovu «Gandrīz ideāls randiņš», kurš piedāvās plašu buķeti, sākot ar daudz skaistiem, interesantiem un neatvairāmiem dalībniekiem, un beidzot ar iepazīšanos virtuves talantos. 

Pirmajā raidījuma ciklā par puiša Kārļa (33) simpātijām cīnās Līga, Aija, Ieva un Kristiāna. Ieva tikai izslēgta no spēles jau pirmajā dienā un iespēja doties īstā randiņā ar Kārli viņai izpalika.

Ja pirmajā dienā dāmas ciemos uzņēma Kārlis, tad otrajā dienā viņš devās romantiskā randiņā ar Līgu. Abi devās izjādē un baudīja augļus un vīnu nelielā piknikā.

Gaidāmas ne tikai iepazīšanās, randiņi, romantiski piedzīvojumi, bet arī ceļojums kulinārajā pasaulē un pārbaudījums ēst gatavošanā. Ikviens skatītājs varēs pārliecināties, cik nozīmīgu lomu ieņem ēdiens divu cilvēku smalkajā attiecību saspēlē. Vai šarmanta un neatvairāma jaunkundze, kuras augstākā pilotāža ir piedegusi ola, spēj atvairīt bada sajūtu, kas agri vai vēlu piezogas stiprā dzimuma pārstāvim?

Šova «Gandrīz ideāls» randiņš producents Kristaps Valdnieks ir pārliecināts, ka mīlestība iet caur vēderu un cer vasarā par to atkal un atkal pārliecināties. Līdzīgi kā jau iepazītajā un iemīlētajā šovā «Gandrīz ideālas vakariņas», jaunā šova dalībnieki katru vakaru dosies viens pie otra ciemos un namatēvs vai namamāte ciemiņiem klās vakariņu galdu. Ik nedēļu būs iespēja iepazīt piecus jaunus cilvēkus, no kuriem četri būs viena dzimuma pārstāvji, bet viens - pretējā dzimuma. Izsakoties saprotamāk – četri cilvēki cīnīsies par viena, pretējā dzimuma simpātijām.

Atšķirībā jau no ierastās vērtēšanas, «Gandrīz ideāls randiņš» laikā dalībniekiem atzīmes liks tikai tas dalībnieks, kurš pieciniekā būs vienīgais sava dzimuma pārstāvis. Tas nozīmē, ka vienā nedēļā tiksies četri kungi un viena daiļā dzimuma pārstāve. Vīriešiem būs jāgatavo ne tikai vakariņas, bet rīta pusē aplidojamā dāma jāved uz randiņu. Bet sieviete būs tā, kura nedēļas noslēgumā izvēlēsies, kurš no visiem kandidātiem viņai patīk vislabāk. Protams, citās nedēļās vīrietis būs tas, kurš izvēlēsies, kuru no četrām dāmām viņam simpatizē visvairāk.

TV3 iegādājušies licenci pavisam jaunam šovam, kurš savā izcelsmes zemē Anglijā tikai uzsācis savu ceļu, un tur nofilmēti vien pirmie raidījumi. Šovu veido producentu kompānija «Brīvdienas», kuri šobrīd veiksmīgi strādā pie tādiem TV3 projektiem kā «Gandrīz ideālas vakariņas» un «Ievas pārvērtības».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu