Ceturtdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Dienas horoskops - 12.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Veiksmīga diena, lai sekotu savām iecerēm un īstenotu tās. Vari veikt dažādus organizatoriskus pienākumus. Tuvojoties dienas izskaņai vairāk veltīsies savai otrai pusītei.

VĒRSIS Iespējams, būsi diezgan domīgā noskaņojumā, varbūt pat nedaudz noslēgtā. Kāds zīmes pārstāvis aizrausies ar ezoteriska rakstura tēmām vai pat uzsāks attiecīgus kursus.

DVĪŅI Šodien nebūs tā veiksmīgākā diena, lai prezentētu kādu projektu plašākas auditorijas priekšā, diemžēl pastāv iespējamība smagi izgāzties. Atturies no konfliktiem, strīdus situācijām.

VĒZIS Vari iesaistīties dažādu domubiedru grupu darbībā vai pat kļūt par to līderi. Labs laiks, lai nostiprinātu savu autoritāti darbā. Privātajā dzīves jomā iespējami dažādi pārpratumi un konflikti.

LAUVA Netērējies vairāk, kā nopelni, ja nevēlies nonākt nepatīkamā situācijā mēneša nogalē. Darba jomā nekādu novitāšu nebūs, turpināsi visus iesāktos darbus.

JAUNAVA Veiksmīga diena tiem zīmes pārstāvjiem, kas atrodas īstajā laikā un īstajā vietā pildot pienākumus, kas sagādā sirds prieku. Vakara izskaņā nodosies romantiskiem piedzīvojumiem ar mīļoto.

SVARI Šodien no gultas būsi izkāpis ar nepareizo kāju. Tavs garastāvoklis būs tikpat mainīgs kā cilvēku loks, ko sastapsi ceļā uz darbu. Atturies no konfliktiem un strīdus situācijām, sevišķi attiecībās ar augstākstāvošajiem.

SKORPIONS Veiksmīgs laiks, lai risinātu nekustamā īpašuma, apdrošināšanas jautājumus. Vēlams vairāk uzticēties savai intuīcijai, sirds balsij, sevišķi pieņemot grūtus lēmumus.

STRĒLNIEKS Šodien vēlēsies pēc iespējas vairāk sava laika veltīt privātas dabas jautājumu risināšanai. Kāds zīmes pārstāvis nolems pat paņemt brīvdienu, lai veltītos ģimenei.

MEŽĀZIS Būsi nobriedis paveikt visus darbus pirms nodošanas datuma. Tava mērķtiecība un neatlaidība būs nepārspējama. Privātajā dzīves jomā viss ies kā pa kalniem, sevišķi ja īgņosies.

ŪDENSVĪRS Galvassāpes var sagādāt automašīna, jo tieši visnepiemērotākajā brīdī tā sāks niķoties pēc savas patikas un tev nāksies doties uz autoservisu darba laikā.

ZIVIS Nespēsi paciest nekāda veida ierobežojumus, aktīvi tieksies pēc jauniem iespaidiem un izjūtām. Svarīga būs brīvība un neatkarība tavās darbībās un vēlmēs. Iespējama nejauša iepazīšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu