Muižnieks: Sopotā nepalikšu, esmu nolēmis kaut ko pamainīt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latviešu basketbola speciālists Kārlis Muižnieks intervijā portālam «Apollo» atklāj, ka pēc trim gadiem Polijas kluba Sopotas «Trefl» galvenā trenera amatā nolēmis mainīt darba vietu.

Aizvadītajā sezonā «Trefl» komanda Muižnieka vadībā izcīnīja Polijas kausu un čempionāta finālsērijā tikai septiņos mačos piekāpās ULEB Eirolīgas klubam Gdiņas «Asseco Prokom», bet pats Muižnieks tika atzīts par Polijas čempionāta labāko treneri.

Vispirms masu mediji ziņoja, ka līgums ar Muižnieku tiks pagarināts, taču pēdējās nedēļās parādījās informācija, ka latviešu treneris Sopotā tomēr napliks.

«Šobrīd situācija ir tāda, ka «Trefl» komandā vairs nestrādāšu. Pavadīju Sopotā trīs gadus, veidoju jaunu komandu, kas ienāca augstākajā līgā. Aizvadītajā sezonā bijām viena no labākajām, ja ne pati labākā komanda Polijā. Emocionāli ir grūti trīs gadus nostrādāt vienā vietā un nepārtraukti iet uz izvirzītiem mērķiem. Šobrīd ar aģentu esam nolēmuši kaut ko pamainīt, raudzīties uz priekšu,» norāda treneris.

Muižnieks atzīst, ka viens no iemesliem, kādēļ viņš nolēmis nepalikt Sopotā ir arī kluba finansiālās problēmas, kuru dēļ nav izpildītas finansiālās saistības.

«Šie trīs gadi ir bijuši veiksmīgi. Darbs ir padarīts labs un man bija prieks strādāt šajā komandā, taču, kā jau minēju, pienāk laiks, kad ir jādodas tālāk,» uzsver Muižnieks.

P.S. Tuvākajā laikā portālā «Apollo» varēsiet lasīt pilnu interviju ar Latvijas basketbola treneri Kārli Muižnieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu