Nedēļas nogalē notiks pirmie «Red Bull Kart Fight» posmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jau šajā nedēļas nogalē kartinga trases svilinās pirmie «Red Bull Kart Fight» posmi - sestdien, 14.jūlijā Kandavā un svētdien, 15.jūlijā Jelgavā.

«Red Bull Kart Fight» ir starptautisks kartinga amatieru čempionāts, kas notiek vairāk nekā 20 valstīs. Laikā no 14.jūlija līdz 11.augustam piecās Latvijas pilsētās - Kandavā, Jelgavā, Rēzeknē, Smiltenē un Rīgā notiks kartinga sacensību atlases posmi un 12 labākie no katra piedalīsies finālā, kas 18.augustā notiks Rīgā. Uzvarētājs no Latvijas fināla tiks uz lielo «Red Bull Kart Fight» pasaules čempionātu.

Sacensībās drīkst piedalīties tikai amatieri. Sportisti, kuriem izsniegta Latvijas automobiļu federācijas licence, šoreiz paliks fanu rindās un dos iespēju izbraukāties kartinga entuziastiem. Galvenā tiesneša krēsls atvēlēts autosportistam Haraldam Šlēgelmilham, savukārt «Ātruma Cilts» sekos līdzi braukšanas dinamikai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu