«Lionsgate» paziņo par «Bada spēļu» ceturtās daļas veidošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Grāmatu triloģijas «The Hunger Games» («Bada spēles») pēdējā daļa tiks ekranizēta divās filmās, paziņoja filmu studija «Lionsgate». 

Saskaņā ar studijas sniegto informāciju, «The Hunger Games: Mockingjay» («Bada spēles: Zobgaļsīlis») pirmā daļa iznāks 2014.gada novembrī, savukārt otrā daļa parādīsies uz kinoteātru ekrāniem vēl pēc 12 mēnešiem. 

«Zobgaļsīlis» seko populāro bērnu un jauniešu filmu sēriju «Harry Potter» («Harijs Poters») un «Twilight» («Krēsla») pēdās - arī to pēdējās daļas sadalītas divās filmās.  

«Bada spēļu» filmu franšīze balstīta uz amerikāņu rakstnieces Sūzenas Kolinsas zinātniskās fantastikas romānu triloģiju ar tādu pašu nosaukumu.  

Pirmā daļa, kas uz kinoekrāniem iznāca martā, pārspēja kases ieņēmumu rekordus. Tā nopelnījusi 678 miljonus dolāru (388 miljonus latu) visā pasaulē, kļūstot par šā gada otro pelnošāko filmu uzreiz pēc komiksu varoņu grāvēja «The Avengers» («Atriebēji»).

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu