Policija brīdina par «neierastām» zādzībām veikalos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī reģistrētas divas «neierastas» zādzības no tirdzniecības vietām, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Likumsargi informē, ka šoreiz tās nebija «ierastās» zādzības, kad iekāroto preci bez samaksas gar kasi centies iznest kāds garnadzis.

Šajos gadījumos zagļi izmantojuši tirgotāju neuzmanību - pārdevējs ļāvis pārāk brīvi aplūkot preces. Arī iekasētā nauda pie kases skaitīta visai atklāti. Minētās zādzības policija izmeklē.

«Šoreiz vēršamies pie tirdzniecības vietu darbiniekiem un aicinām būt piesardzīgiem, uzmanīgiem, tādējādi pasargājot sevi no nepatīkamiem pārsteigumiem un zaudējumiem. Savukārt par aizdomīgu «pircēju» neadekvātu (netipisku) rosīšanos veikalos aicinām ziņot policijai, lai laikus novērstu šādus vai līdzīgus gadījumus.» aicina likumsargi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu