Pļaviņš/Šmēdiņš <i>play-off</i> spēlēs pret Samoilovu/Sorokinu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Zaudējumus Berlīnē notiekošā «Grand Slam» posma apakšgrupu sacensību trešās kārtas spēlēs ceturtdien piedzīvoja Latvijas pludmales volejbola dueti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, kā arī Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins.

Tomēr jau pirms šiem mačiem abi Latvijas pāri bija garantējuši vietu izslēgšanas spēlēs, bet to pirmajā kārtā viņi otro reizi šosezon ceturtdien tiksies savā starpā. Līdz ar to jau tagad zināms, ka viens Latvijas pāris sacensības noslēgs dalītā 17. vietā, bet otrs - vismaz dalītā devītajā vietā.

Ar sesto numuru izliktie Samoilovs/Sorokins O apakšgrupas cīņā ar rezultātu 0-2 (18:21, 16:21) piekāpās Nīderlandes duetam Emjelam Bērsmam un Dānam Spijkersam, kuriem šajā turnīrā ticis 11. numurs.

Kā ziņots, sākotnēji trešdien Latvijas sportisti ar 2-0 (21:17, 21:19) pieveica šveiciešus Sašu Heijeru un Mirko Gersonu, kuriem turnīrā ticis 27. numurs, bet pēc tam ar 2-1 (17:21, 21:17, 15:11) pārspēja Nīderlandes sportistus Jonu Stjekemu/Kristiānu Varenhorstu, kuri izlikti ar 28.numuru.

Šajā grupā noslēgumā pirmās divas vietas ieņēma abi Nīderlandes dueti, bet Samoilovs/Sorokins palika trešajā pozīcijā.

Savukārt ar 12. numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš N apakšgrupas trešajā spēlē ar 0-2 (17:21, 15:21) piekāpās šī gada Eiropas čempioniem Jūliusam Brinkam un Jonasam Rekermanam no Vācijas, kuriem ticis piektais numurs. Zīmīgi, ka abu duetu iepriekšējā savstarpējā spēlē Pļaviņš/Šmēdiņš bija spējuši uzvarēt.

Kā ziņots, trešdien pirmajā spēlē latvieši ar 2-1 (13:21, 21:17, 15:13) pārspēja poļus Mihalu Kadziolu un Jakubu Šalankeviču, kuri izlikti ar 21. numuru, bet pēc tam ar 2-0 (21:19, 21:18) uzvarēja amerikāņus Bredliju Kīnenu un Džonu Mejeru, kas izlikti ar 28. numuru.

Apakšgrupā uzvarēja Eiropas čempioni, bet Pļaviņš/Šmēdiņš palika otrajā pozīcijā.

Līdz ar to abiem Latvijas duetiem tagad nāksies piedalīties izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu