Piektdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops: 13. jūlijs. Šī diena vēsturē: 

AUNS Iespējams šī diena neizvērsīsies tāda, kā būsi ieplānojis. Tavā ceļā tiks mesti sprunguļi un tev gribot negribot nāksies tiem tikt pāri ar jebkādām metodēm. Nerīkojies emociju vadīts.

VĒRSIS Kāds Vērsis būs iesaistījies romānā ar kādu no darba kolēģiem, kas iespējams radīs problēmas jūsu tālākajās darbībās kopā. Vēlams nodalīt darbu no privātās dzīves jomas.

DVIŅI Beidzot klāt piektdiena, par ko tu būsi sajūsmā, jo pēc darba dienas beigām beidzot dosies pelnītā atpūtā draugu lokā. Katrā ziņā šodien četrās sienās nesēdēsi, bet dosies izklaidēties ārpus mājas.

VĒZIS Iespējams, daudz uzmanības šodien veltīsi privātas dabas jautājumu risināšanai. Nav izslēgts, ka galvassāpes sagādās atvasītes, to audzināšana, varbūt pat nolemsi vērsties pēc palīdzības profesionālā līmenī.

LAUVA Būsi spītīgs, nekādi nespēsi pieņemt līdzcilvēku viedokli, bet paļausies tikai uz savām idejām un plāniem. Nav izslēgts, ka tava šīsdienas attieksme novedīs tevi pie strīda ar augstākstāvošajiem.

JAUNAVA Šodien būsi īpaši neatlaidīgs, vēlēsies visus iesāktos darbus paveikt laicīgi, lai varētu jau sākt gatavoties vakara aktivitātēm. Nav izslēgts, ka dosies romantiskās vakariņās ar savu otro pusīti.

SVARI Tevi aizraus netradicionālas dabas jautājumi. Iespējams, kāds zīmes pārstāvis nolems, ka pienācis laiks apmeklēt astrologu, lai vairāk izzinātu sevi un savu ceļu pasaulē.

SKORPIONS Kāds Skorpions būs nobriedis novitātēm savā dzīvē. Nav izslēgts, ka meklēsi iespējas uzsākt kādus ezoteriskus kursus. Vislabprātāk atradīsies domubiedru kompānijā.

STRĒLNIEKS Sieviešu kārtas pārstāves nekādi nespēs paciest ierobežojumus un greizsirdības scēnas no savām otrām pusītēm, tāpēc tieksies pēc brīvības un neatkarības, lai arī ko tas prasītu.

MEŽĀZIS Nepārpūlies – saudzē savu sirdi un nervus. Nav vērts iesaistīties diskusijās, kas pašam šķiet bezjēdzīgas. Tieksies pēc atbalsta un sirsnības no saviem vistuvākajiem.

ŪDENSVĪRS Būsi lieliskā noskaņojumā, tieksies pēc visa saulainā un skaistā. Vairāk prātā būs atpūta nevis darba lietas, tāpēc iespējams kāds zīmes pārstāvis būs šo dienu paņēmis brīvu, lai izklaidētos pēc sirds patikas.

ZIVIS Spēsi lieliski saprasties ar dažāda gadu gājuma cilvēkiem. Par sevi spēsi atstāt saprotoša un visnotaļ sirsnīga cilvēka iespaidu. Šodien nebūtu vēlams risināt materiālas dabas jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu