Sestdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: 14. jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Diena pēc. Kāds zīmes pārstāvis nekādi nespēs izvelties no gultas, lai sāktu kaut ko darīt. Iespējams nolemsi pievērsties veselīgākam dzīves veidam un sāksi arī aktīvi sportot.

VĒRSIS Šodien priekšplānā izvērsīsies privātas dabas jautājumi. Varbūt nāksies risināt kādu sasāpējušos jautājumu starp vairākiem tuviniekiem vienlaikus. Neuzspied citiem savu viedokli!

DVĪŅI Iespējams, kāds Dvīņu zīmes pārstāvis šodien būs jau uzrausies augšā ātrāk kā ierasts. Tam par pamatu būs gatavošanās ciemiņu uzņemšanai savā namā.

VĒZIS Dienu vēlēsies pavadīt tuvinieku lokā, taču pilnīgi iespējams viņiem jau būs pašiem savi plāni, tāpēc tu prātosi, kā lai labāk un pilnvērtīgāk izmanto laiku vienatnē.

LAUVA Iespējams, kāds labs draugs vai tuvinieks lūgs tev palīdzību – neatsaki. Kāds notikums krasi mainīs tavu dzīves uzskatus un vērtības. Atturies no alkohola lietošanas.

JAUNAVA Visnotaļ interesanta un krāsaina diena vārdu tiešākajā nozīmē. Kopā ar mīļoto cilvēku nolemsiet, ka pienācis laiks veikt kādus remontdarbus miteklī. Pastāv iespējas doties ceļojumā.

SVARI Nav izslēgts, ka pamodīsies diezgan nomāktā garastāvoklī, taču pēc pusdienlaika jau jutīsies savā ādā. Tuvojoties dienas izskaņai sāksi plānot izklaides draugu pulkā.

SKORPIONS Būsi pārņemts ar globāliem jautājumiem, tieksies pēc domubiedru sabiedrības. Kāda notikuma iespaidā var mainīties tavs skatījums uz dzīvi kā tādu.

STRĒLNIEKS Nekādi nespēsi nosēdēt četrās sienās, tāpēc kā pamodīsies, tā arī sāksi plānot savu dienu ārpus mājām. Nav izslēgts kāds brauciens, iespējams pat ārpus valsts robežām.

MEŽĀZIS Tavs noskaņojums būs mainīgs, kas var smagi tracināt tavus tuvākos līdzcilvēkus, jo viņi netiks skaidrībā ko tu īsti vēlies un kad. Labprātāk vēlēsies palasīt kādu grāmatu un noslēgties savās domās.

ŪDENSVĪRS Šodien vēlams atpūsties un darba lietas turēt no sevis pēc iespējas lielākā distancē. Vari nodoties sportiskām aktivitātēm vienatnē vai aicināt kompānijā kādu draugu.

ZIVIS Iespējamas nejaušas tikšanās ar sen nesatiktiem cilvēkiem. Laba diena, lai nodotos fiziskām aktivitātēm kā arī beidzot sakārtotu privātās attiecības. Vakaru veltīsi divvientulībai ar mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu