Svētdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: 15. jūlijs. Šī diena vēsturē:  

AUNS Pilnīgi iespējams, ka šī diena neiesāksies tā, kā būsi to vēlējies. Pastāv iespējas nonākt smagā konflikta situācijā ar mājiniekiem. Vēlams neuzspiest līdzcilvēkiem savu viedokli.

VĒRSIS Šodien būsi kādas lielas izvēles priekša. Tavs noskaņojums var būt diezgan mainīgs. Vēlēsies pavadīt laiku kaut kur pie dabas krūts, tāpēc apsvērsi iespējas, kurp doties.

DVĪŅI Būsi visnotaļ romantiski noskaņots. Tieksies pēc mīļotā cilvēka sabiedrības ik brīdi. Nav izslēgts, ka nolemsiet kopīgi doties kādā romantiskā ceļojumā ārpus dzimtenes robežām.

VĒZIS Nebūsi līdz galam pārliecināts ko vēlies un kāpēc. Veiksmīgāk šī diena izvērsīsies tiem Vēžiem, kas dienu pavadīs mierīgās noskaņās kopā ar sev vistuvākajiem līdzcilvēkiem.

LAUVA Tevī pamodīsies sacensības gars, necietīsi nekāda veida konkurenci, tāpēc centīsies it visā sevi pierādīt kā vislabāko un talantīgāko. Dienas izskaņu pavadīsi plānojot nākamo nedēļu.

JAUNAVA Būsi labā garastāvoklī. Tieksies pēc redzesloka paplašināšanas, līdzīgi domājošu cilvēku kompānijas. Varbūt dienas izskaņā apmeklēsi kādu mūzikas koncertu.

SVARI Šodien labāk paturi savu sakāmo aiz zobiem, ja vien nevēlies nonākt konfliktā ar kādu no tuvākajiem līdzcilvēkiem. Iespējamas kardinālas pārmaiņas privātajā dzīves frontē.

SKORPIONS Svarīgi būs noticēt sev un saviem spēkiem. Laba diena, lai plānotu savu nākotni, pavadītu laiku kopā ar vistuvākajiem. Aizrausies ar sportiskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Labs laiks, lai uzsāktu ilglaicīgāku ceļojumu ārpus valsts robežām. Priecāsies par iespēju paplašināt savu redzesloku, iepazīt jaunus cilvēkus, izzināt jaunas vietas pasaulē.

MEŽĀZIS Ja tev ir kas sakāms izredzētajam – tad saki, neturi mēli aiz zobiem, varbūt tas ko teiksi būs tas, ko mīļotais gaidījis jau ilgu laiku. Kāds Mežāzis atklās sevī vokāla talantu.

ŪDENSVĪRS Atturies no konfliktiem un strīdus situācijām, sevišķi jau attiecībās ar saviem vistuvākajiem līdzcilvēkiem. Vari aizrauties ar tehniku, fotogrāfēšanu.

ZIVIS Kopumā veiksmīga un patīkamām aktivitātēm bagāta diena. Tavs radošais gars būs augstā līmenī. Dzims oriģinālas idejas, ko vēlēsies realizēt dzīvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu