Liene Brikouska: «Tik apģērbtu, Jūs mani vēl nebūsiet redzējuši»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

12. jūlijā, klubā «Just bar» dziedātāja, «Capital FM» radio balss, Lee Brikowskey jeb Liene Brikouska prezentēja savu otro radio singlu un videoklipu dziesmai - «Paga».
  
«Dziesma ir savādākās noskaņās kā mans pirmais radio singls - «Kailums», tik apģērbtu, Jūs mani vēl nebūsiet redzējuši, par to paldies tērpu māksliniecei Līgai Bangai,» smaida Lee. [s:41832]

Jaunais singls «PAGA» tapis sadarbībā ar muzikālo apvienību «HYGS», kura tika dibināta 2012.gada pavasarī. Zem «HYGS» slēpjas divi radoši mūziķi - Aleksandrs Solovjovs (bungas/sintezators/vokāls) un Mouse (vokāls/ģitāra/sintezators).

Projekta producents ir grupas «Galaxy Bosons» dalībnieks, skaņu režisors Aleksandrs Volks, kurš ir arī dziesmas «PAGA» muzikālā pavadījuma līdzautors. Kopā ar Volku strādājuši tādi mākslinieki kā Gustavo un «Prāta vētra».

Videoklips dziesmai «PAGA» tapis sadarbībā ar apvienību «Moodwork», apvienība ir arī pirmā Lee Brikowskey videoklipa «Kailums» radītāji.

Plašāku atpazīstamību Liene ieguva piedaloties LNT šovā «Okartes skatuve». «Savas nākotnes vīzijas saistu ar mūziku, dziedāšanu. Skatuve ir mans aicinājums, uzkāpjot uz tās, es piepildu savu dvēseli,» smaida Lee.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu