Video: Ziemeļkoreja sarīko «nelegālu» ballīti; ASV sašutušas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

ASV paudušas sašutumu par Ziemeļkorejā rīkoto koncertu, kurā Phenjana atļāvusies bez tiesībām izmantot dažādu pasaulē populāru mūziķu skaņdarbus un filmu kadrus.

Ārvalstu mediji ziņo, ka jaunajam Ziemeļkorejas līderim Kimam Čenunam par godu rīkotajā koncertā mākslinieki izmantojuši Frenka Sinatras dziesmu «My Way», Volta Disneja fimu tēlus, kā arī slavenās Holivudas filmas «Rokijs» kadrus.

ASV norāda, ka Ziemeļkoreja, kas agrāk savus pasākumos strikti neizmantoja Rietumu pasaules piedāvātos «labumus», tagad to dara arvien biežāk, turklāt rupji neievērojot starptautiskos autortiesību likumus.

Phenjana uz šādiem ASV aizrādījumiem, protams, nesteidzas atbildēt.

Vienlaikus interesanti, ka ASV un Dienvidkorejas specdienestu uzmanību pievērsusi kāda sieviete, kas jau vairākos pasākumos redzama līdzās Čenunam. Visticamāk, tā ir Čenuma jaunākā māsa, taču tiek pieļauts, ka tā ir līdera draudzene vai pat sieva. Specdienesti gan pilnīgi drošu informāciju par šo sievieti nav ieguvuši, vēstī britu mediji.

Skaties video: (Brīdinām, ka skaņas kvalitāte ir ļoti slikta!)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu