Olga Rajecka izliek apskatei piecpadsmit no 77 kurpju pāriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

Tirdzniecības centra «Spice» 1. stāvā pie informācijas centra tika atklāta Latvijas estrādes dīvas Olgas Rajeckas foto izstāde «Olga Rajecka. Jubilejas bildes ar dīvas portretējumiem». Iespaidus par dziedātājas spilgto estrādes pieredzi papildina Olgas 15 kurpju pāru ekspozīcija, ko arī līdz 29. jūlijam var aplūkot «Spicē».  

Izstādes viesiem, kas bija ieradušies sveikt dziedātāju ar radošajiem panākumiem, Olga Rajecka atklāja, ka viņas kolekcijā ir 77 apavu pāri un katram no tiem ir sava stāsts. Jubilejas DVD prezentācijas koncertā Svētku diena 26. augustā Dzintaru koncertzālē leģendārā dziedātāja nomainīs 6 dažādus apavu pārus.

Vaicāta par apavu nozīmi savā skatuves tēlā un dzīvē, Olga saka: «Citām sievietēm ir rotas, somas un cepures, man – kurpes. Katram izstādītajam apavu pārim ir savs stāsts. Piemēram, reiz man bija jādzied TV šovā un viena mana draudzene uz to atnāca ar ļoti skaistiem zābakiem – raibi izrakstītiem, košiem. Es ieraugu tos zābakus un saku – viss, velc tos nost, tie ļoti piestāv manam tērpam, ko Elita Patmalniece speciāli radījusi. Un viņa ir tik laba draudzene, ka tūlīt pat man atdod savus zābakus un uz koncertu iet kedās. Bet es tajos zābakos redzu ko vairāk, man tā ir māksla.»

Līdz 29. jūlijam, kamēr apskatāma izstāde, «Spices» informācijas centrā koncerta biļetes varēs iegādāties ar 30% atlaidi.    

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu