Girgensons gūst skaistus vārtus un sniedz interviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas jaunais hokejists Zemgus Girgensons Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» pirmsezonas jauno hokejistu nometnē atzīmējies ar skaisti gūtiem vārtiem un sniedzis arī interviju.

«Uzskatu, ka visi šodien smagi strādāja un atdeva sevi par simts procentiem. Esam noguruši no vingrinājumiem, taču uzskatu, ka es un arī pārējie puiši smagi strādājām,» «Sabres» mājas lapā izteicies hokejists.

«Cenšos visu darīt pēc iespējas labāk, nepadoties un pierādīt sevi,» teica uzbrucējs, kurš piebilda, ka nometnē ir daudz ieguvis un komandas treneru korpuss ar jaunajiem spēlētājiem strādā profesionāli. Tāpat pozitīvi par uzbrucēju izteicies komandas galvenais treneris Lindijs Rafs, kurš paslavējis hokejistu un piebildis, ka latvietis jau šosezon varētu būt gatavs spēlēt NHL.

«Apollo» jau ziņoja, ka Girgensonu jūnijā jauno spēlētāju drafta ceremonijā Pitsburgā ar 14. numuru izvēlējās Bufalo «Sabres». Tādejādi 18 gadus vecais Girgensons kļuvis par pirmo latviešu hokejistu, kas izvēlēts NHL drafta pirmajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu