Piedalies fotokonkursā par filmu «2 dienas Ņujorkā» un laimē FOTOKAMERU

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar «AcmeFilm» uzsāk konkursu par filmu «2 dienas Ņujorkā». Fotokonkursa dalībniekiem ir iespēja laimēt brīnišķīga dizaina CANON IXUS 500 HS fotokameru!

Filma «Divas dienas Ņujorkā» ir komēdijas «Divas dienas Parīzē» turpinājums, un jaunajā filmā tās galvenie varoņi, kā jau vari spriest pēc nosaukuma, pavada divas trakas dienas Ņujorkā. Mēs esam pārliecināti, ka arī Tev patīk ceļot, un Tu noteikti arī kaut reizi mūžā esi piedzīvojis(-usi) kādu amizantu vai traku notikumu svešā pilsētā (jebkurā pilsētā, tai nav jābūt Ņujorkai).

Nosūti vienu fotogrāfiju, kas, tavuprāt, vislabāk atspoguļo traki pavadītu laiku jebkurā ārzemju pilsētā uz e-pastu: «izklaide@apollo.lv» ar norādi «FOTOKONKURSAM PAR FILMU «2 DIENAS ŅUJORKĀ» līdz 29. jūlijam (ieskaitot) un piedalies konkursā, kurā var laimēt brīnišķīga dizaina, 12x tālummaiņas CANON IXUS 500 HS fotokameru! Vairāk par konkursa noteikumeim lasi zemāk.

Iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas portalā «apollo.lv», lai Tu varētu sekot konkursa gaitai. Visas fotogrāfijas izvērtēs «Apollo Izklaide» redakcija un labākajai piešķirs konkursa galveno balvu - stilīgu fotoaparātu no CANON! Otrās un trešās vietas ieguvēji katrs saņems 2 biļetes uz filmu «2 dienas Ņujorkā»!

Foto vērtēšanā ņemsim vērā arī lasītāju viedokļus tāpēc esat aicināti balsot par fotgrāfijām ar saviem «ieteikt» un «patīk» sociālajos portālos.

«ACMEFILM.LV».

SĪKĀK PAR NOTEIKUMIEM:

  • Katrs konkursa dalībnieks var piedalīties konkursā ar VIENU fotogrāfiju (ja tiks atsūtītas vairākas - konkursam tiks pieņemta tikai pirmā);
  • Vēstulē jānorāda fotogrāfijas autora VĀRDS un UZVĀRDS. Fotogrāfijai jābūt autordarbam - paša fotogrāfētai. Klāt var pievienot rindkopu foto aprakstam, lai spilgtāk ilustrētu fiksēto notikumu;
  • E-pastā iesakām norādīt «FOTOKONKURSAM PAR FILMU «2 DIENAS ŅUJORKĀ», lai būtu droši, ka jūsu foto nonāk «pēc adreses» un tiek publicēts;
  • Konkursam iesūtītās fotogrāfijas portalā «Apollo» sāksim publicēt pirmdien, 16. jūlijā, plkst. 10:00;
  • Foto galeriju papildināsim katru darba dienu;
  • Konkurss noslēgsies 29. jūlijā, uzvarētājus portalā «Apollo» paziņosim 1. augustā;

GAIDĀM JŪSU KOŠOS UN TRAKOS FOTO!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu