Pludmales volejbolisti Prokofjevs/Ziediņš PČ jauniešiem pārvar 1. izslēgšanas kārtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sportisti Toms Prokofjevs un Ričards Ziediņš piektdien pārvarēja Kiprā notiekošā pasaules jaunatnes čempionāta pludmales volejbolā izslēgšanas spēļu pirmo kārtu.

Aizvadītajā cīņā ar 11. numuru izliktie Latvijas sportisti ar rezultātu 2-0 (21:17, 21:16) pārspēja Nurlanu Koņilkosu un Sergeju Koteņevu no Kazahstānas, kuriem šajā turnīrā ticis 15 .numurs.

Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Prokofjevs/Ziediņš piektdien spēkosies pret austrāliešiem Maksu Steiplsu un Semjuelu Volkeru, kuri izlikti ar 16. numuru.

Latvijas sportisti šajā pasaules čempionātā sev jau ir garantējuši vismaz dalītu devīto vietu.

Kā ziņots, trešdien pirmajā mačā Prokofjevs/Ziediņš ar 0-2 (11:21, 13:21) piekāpās lietuviešiem Gilbertam Ķērpem un Arnim Rumšēvičam, kuriem turnīrā ticis 22.numurs, pēc tam ar 2-0 (21:18, 21:17) pārliecinoši pieveica serbus Dušanu Bogunoviču un Džodži Klasniču, kuri izlikti ar 27.numuru, bet apakšgrupu sacensību pēdējā cīņā ar 2-1 (21:19, 18:21, 15:11) pārspēja mājiniekus Minu Agatoklu un Panagioti Mihailu, kuriem ticis augstais sestais numurs.

Apakšgrupas noslēgumā Prokofjevs/Ziediņš izcīnīja otro vietu.

Pēc apļa turnīra grupu uzvarētāji automātiski garantēja sev vietu labāko 16 dalībnieku skaitā, bet katras apakšgrupas otrās un trešās vietas ieguvēji aizvada cīņas ar citu grupu šo pašu vietu ieguvējiem. Tam volejbolistu duetam, kas apakšgrupā palika ceturtajā vietā, turnīrs beidzās ar dalītu 25.-32.vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu