Grifins traumas dēļ nepalīdzēs ASV basketbola izlasei Londonas OS

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV basketbola izlasei Londonas olimpiskajās spēlēs būs jāiztiek bez Losandželosas «Clippers» komandas uzbrucēja Bleika Grifina.

Grifins valstsvienības treniņā guvis kreisās kājas meniska traumu, kuras dēļ viņš no ierindas izkritis uz četrām līdz astoņām nedēļām.

Grifina vietu ASV izlases sastāvā ieņems šī gada NBA jauno spēlētāju izvēles drafta pirmais numurs Entonijs Deiviss, kurš atkopies no potītes savainojuma.

Kā ziņots, šonedēļ 23 gadus vecais Grifins ar «Clippers» komandu parakstīja jaunu līgumu uz pieciem gadiem, kuru laikā viņš saņems 95 miljonus ASV dolāru (54 miljonus latu).

Aizvadītajā sezonā Grifins 66 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guva 20,7 punktus un izcīnīja 10,9 atlēkušās bumbas. Savukārt 11 izslēgšanas turnīra mačos viņš izcēlās ar 19,1 punktu un 6,9 bumbām zem groziem.

Jau vēstīts, ka traumu dēļ ASV izlasei Londonā nepalīdzēs arī Lemarkuss Eldridžs, Dvaits Hovards, Čonsijs Bilapss, Dveins Veids, Kriss Bošs, Lamārs Odoms, kā arī par 2010./2011. gada sezonas NBA vērtīgāko spēlētāju atzītais Deriks Rouzs.

ASV basketbolisti pirmajā Londonas olimpiskā turnīra cīņā 29. jūlijā sacentīsies ar Franciju.

1992. gada olimpiskajās spēlēs Barselonā ASV basketbola izlases sastāvā pirmo reizi tika iekļauti NBA spēlētāji. Šī izlase olimpiskajā turnīrā izcīnīja zelta godalgas un tika nodēvēta par «sapņu komandu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu