Klāt Zvejnieksvētki un nakts balle Rojā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

14. jūlijā – «Vis’ Latvij’s Oskar’ stūrē uz Roj’». Kā katru gadu, arī šogad Zvejnieksvētki Rojā tiks atzīmēti ar plašu vērienu, interesantu programmu gan lieliem, gan maziem un līksmošanu visas nakts garumā lielajā svētku ballē pludmalē kopā ar Lieni Šomasi, Igo, Lauri Reiniku, Lieni Candy, grupu «Labvēlīgais Tips», DJ Ufo un DJ Robertu Lejasmeijeru. Pusnaktī – svētku salūts virs jūras.

 Lielā Zvejnieksvētku nakts balle notiks Rojas pludmalē, sākums pulksten astoņos vakarā. Pasākuma programmā koncerti, jautrība un dejas, Oskaru godināšana un Oskara balvas pasniegšana kā arī līksmošana līdz rīta gaismai.

Vakaru atklās Liene Šomase ar pavadošo grupu («Mēs jau sen to bijām pelnījuši», «Klauns», «Ūdenskrāsas» u.c.), kura uz skatuves kāps pulksten 20:00. Pulksten 21:15 paradzēta Oskaru godināšana un Oskara balvas pasniegšana. Pēc tās, pulksten 21:30 svinētājus priecēs Igo un draugi («Bet dzīvē viss ir savādak», «Kā senā dziesmā», «Brīva diena» u.c.), savukārt Lauris Reiniks ar labāko hitu izlasi uzstāsies pulksten 23:00. Pulksten 24:00 gaisā tiks raidīts grandiozs svētku salūts virs jūras, un pēc tā, svinības turpinās apgriezienus ar grupas «Labvēlīgais Tips» Zvejnieksvētkiem veltīto koncertprogrammu («Tā man iet», «Dzimtais krasts»,  ... u.c.). Pulksten 1:30 stafete tiks nodota Lienei Candy ar grupu («Ir nakts», «Dj Sirds», «Rīts ir tālu vēl» u.c.). Izturīgākos Oskarus, zvejniekdēlus un visus citus svinētājus līdz rīta gaismai izklaidēs DJ Ufo un DJ Roberts Lejasmeijers.

Visas dienas garumā Radio SWH ekspedīcija uz Zvejnieksvētkiem Rojā un tiešraide no Rojas. Svētku pilna programma un cita informācija atrodama mājas lapā «jurassvetki.lv».

Biļetes uz Rojas Zvejnieksvētku nakts balli pludmalē var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs vai «bilesuparadize.lv» un Rojas Kultūras centrā. Pirmās 500 biļetes par īpašu cenu Ls 3 jau izpirktas, cena šobrīd – Ls 4. Biļešu cena pasākuma dienā – Ls 5. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu