Arī šogad pieejama «Positivus» festivāla mobilā aplikācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 13.jūlija, «Positivus» festivāla mobilā aplikācija ir pieejama telefoniem, kuros ir Android operētājsistēma, iPhone lietotājiem tā būs pieejama tuvākajās dienās. Aplikāciju piedāvā «Positivus» kopā ar «Tele2», kas festivālu atbalsta jau piekto gadu un jau otro gadu kopā ar «Positivus» tiek piedāvāta festivāla mobilā aplikācija viedtelefoniem, kurā ir iekļauta šī gada festivāla programma, aktuālākie jaunumi, kā arī tai ir veikti dažādi papildinājumi, lai festivāla apmeklētājiem šī mobilā aplikācija kļūtu par visērtāko informācijas iegūšanas avotu.

Aplikācija pērn guva lielu atsaucību, tādēļ arī  šogad tā tiek piedāvāta festivāla apmeklētājiem. Ar šo mobilo aplikāciju būs iespējams viegli aplūkot pilnu festivāla programmu un aprakstus par māksliniekiem, teritorijas karti, informāciju par telšu pilsētiņu un autostāvvietu, festivāla noteikumus, atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, festivāla «Twitter» plūsmu, brīdinājumu par tālruņa baterijas izlādēšanos, kā arī citas noderīgas lietas. Izmantojot šo mobilo aplikāciju, katrs tās lietotājs varēs ērti saplānot savu koncerta programmu un nepalaist garām sev interesējošo grupu uzstāšanos un filmu seansus.

«ej.uz/PositivusAppAndroid2012

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – «Positivus Festivāls 2012» šogad sesto reizi notiks 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā. Biļetes uz festivālu nopērkamas «positivusfestival.com», «Biļešu Serviss» kasēs un «Nordea» bankomātos visā Latvijā. Biļešu cena ir Ls 33 par divu dienu biļeti bez telts vietas un Ls 36.50 par divu dienu biļeti ar telts vietu.

«positivusfestival.com»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu