Prokofjevam/Ziediņam neizdodas sasniegt pasaules jaunatnes čempionāta ceturtdaļfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas sportistiem Tomam Prokofjevam un Ričardam Ziediņam piektdien neizdevās sasniegt Kiprā notiekošā pasaules jaunatnes čempionāta pludmales volejbolā ceturtdaļfinālā.

Izslēgšanas cīņu otrās kārtas mačā ar 11. numuru izliktie Latvijas sportisti ar rezultātu 0-2 (14:21, 23:25) piekāpās austrāliešiem Maksam Steiplsam un Semjuelam Volkeram, kuri izlikti ar 16. numuru.

Līdz ar to Latvijas sportisti dalību pasaules čempionātā noslēdza dalītā devītajā vietā.

Grupu turnīrā trešdien pirmajā mačā Prokofjevs/Ziediņš ar rezultātu 0-2 (11:21, 13:21) piekāpās lietuviešiem Gilbertam Ķērpem un Arnim Rumšēvičam, kuriem turnīrā ticis 22. numurs, pēc tam ar 2-0 (21:18, 21:17) pārliecinoši pieveica serbus Dušanu Bogunoviču un Džodži Klasniču, kuri izlikti ar 27. numuru, bet apakšgrupu sacensību pēdējā cīņā ar 2-1 (21:19, 18:21, 15:11) pārspēja mājiniekus Minu Agatoklu un Panagioti Mihailu, kuriem ticis augstais sestais numurs.

Apakšgrupas noslēgumā Prokofjevs/Ziediņš izcīnīja otro vietu.

Savukārt pēc tam izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā latvieši ar 2-0 (21:17, 21:16) pārspēja Nurlanu Koņilkosu un Sergeju Koteņevu no Kazahstānas, kuriem šajā turnīrā ticis 15. numurs.

Prokofjevs/Ziediņš bija vienīgie Latvijas pārstāvji šajā pasaules čempionātā.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu