Girgensons koledžai saka nē un paraksta līgumu ar «Sabres»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas jaunais hokejists Zemgus Girgensons parakstījis līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Bufalo «Sabres», tā vēsta portāls «Thonline.com».

To, ka starp abām pusēm ir noslēgts līgums apstiprina arī kluba oficiālajā mājas lapā publiskotā informācija. Tiek ziņots, ka spēlētājam līgums noslēgts uz trīs sezonām.

«Apollo» jau ziņoja, ka Girgensonu jūnijā jauno spēlētāju drafta ceremonijā Pitsburgā ar 14. numuru izvēlējās Bufalo «Sabres». Tādejādi 18 gadus vecais Girgensons kļuvis par pirmo latviešu hokejistu, kas izvēlēts NHL drafta pirmajā kārtā.

«Mana tehnika nekad nav bijusi labākā, tomēr es to noveļu uz to, ka svarīgākais ir strādāt. Tāpat man parasti svarīgākais ir domāt par piespēli nevis mest vārtus,» teica Girgensons. «Pats vēlētos Rika Neša īpašības. Man patīk viņa spēles stils un spēka izmantošana,» tā iepriekš medijiem izteicies uzbrucējs.

Šosezon Girgensons spēlēja Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) komandā Dubjūkas «Fighting Saints». Regulārajā čempionātā Girgensons 49 spēlēs guva 24 vārtus un atdeva 31 rezultatīvu piespēli, kļūstot par savas komandas rezultatīvāko hokejistu. Bet «Fighting Saints» komanda nespēja pārvarēt USHL izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfinālu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu