Indrašim gūti vārti «Blackhawks» komandas jauno talantu treniņnometnē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis piektdien izcēlās ar vārtu guvumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Čikāgas «Blackhawks» jauno talantu treniņnometnes pēdējā, trešajā spēlē.

Aizvadītajā mačā sarkanos kreklos tērptā komanda, kurā spēlēja arī Indrašis, ar rezultātu 5:4 pieveica baltās krāsas komandu.

Indrašis spēlēja sarkano kreklu otrajā maiņā, trešajā trešdaļā panākot izlīdzinājumu 4:4, kad precīzi ieraidīja ripu vārtos ar atkārtotu metienu.

Kā ziņots, Indrašis pasaules uzmanības lokā nonāca pēc sava ļoti sekmīgā snieguma pasaules čempionāta sākumā, kad viņš ar rezultativitātes punktiem izcēlās katrā no pirmajiem trim Latvijas izlases mačiem, uz brīdi iekļūstot arī čempionāta rezultatīvāko spēlētāju pieciniekā.

Neilgi pirms pasaules čempionāta Indrašis pagarināja līgumu ar Rīgas «Dinamo» komandu, kuras sastāvā pagājušajā sezonā devās laukumā vien vienā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu