Latvijas U-20 basketbolisti EČ zaudē Turcijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas U-20 jauniešu basketbola izlase šodien Slovēnijā notiekošā Eiropas čempionāta pirmā posma pēdējā, trešajā cīņā tikās ar Turcijas valstsvienību.

Uzvaru ar rezultātu 64:61 pagarinājumā izcīnīja Turcijas basketbolisti, bet jau pirms šīs cīņas bija zināms, ka abas izlases turpinās cīņu par 1. - 12. vietu turnīrā.

Rezultatīvākais Latvijas izlasē ar 24 gūtajiem punktiem bija Ojārs Siliņš, kurš turklāt 16 no šiem punktiem guva jau pirmajā puslaikā, bet ar 16 punktiem piebalsoja Artūrs Bricis.

«Apollo» jau ziņoja, ka C apakšgrupas pirmās kārtas spēlēs Latvijas izlase ar rezultātu 88:50 pieveica Gruzijas vienaudžus, bet otrajā mačā latvieši ar 51:64 atzina Spānijas pārākumu.

Trīs labākās komandas turpinās cīņu par medaļām ar D grupas (Itālija, Lietuva, Slovēnija, Zviedrija) labākajām komandām. Savukārt ceturtās komandas cīnīsies par 13. līdz 16. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu