Bagatskis: Ceru, ka savainojumi nav nopietni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība pagaidām vēl ir tālu no optimālās kvalitātes, pēc pirmās šīs vasaras pārbaudes spēles sestdien izteicās galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Kā ziņots, pārbaudes cīņā, gatavojoties 2013. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, Latvija ar 72:47 (19:8, 20:15, 18:17, 16:7) pārliecinoši pieveica Kipru.

«Uz jautājumu, ko ceru sagaidīt no pārbaudes spēles, vairs neatbildēšu, jo pirms šī mača pateicu: ceru, ka nospēlēsim bez traumām,» Bagatskis uzreiz atzīmē Riharda Kuksika un Andreja Šeļakova gūtās traumas. «Bija plāns pārbaudīt Kuksiku uzbrūkošā aizsarga pozīcijā, taču potītes savainojums jau spēles otrajā minūtē šo plānu izjauca. Spēli nevarēja pabeigt arī Seļakovs. Pietrūka aukstasinības, prasmes neforsēt notikumus un lieki neriskēt. Ceru gan, ka savainojumi nav nopietni.»

«Mani interesēja tikai pašu sniegums, nevis pretinieku spēks. Uz treniņos uzkrātā noguruma fona brīžiem izdevās nospēlēt labi, bet bieži sniegums bija tālu no cerētās kvalitātes. Ja būtu izmantojuši kaut vai mazu daļu no iespējām, rezultāts būtu audzis daudz straujāk. Priecēja mazais kļūdu skaits,» Latvijas Basketbola savienība (LBS) citē Bagatska izteikumus pēc mača. «Par atsevišķu spēlētāju sniegumu nekādu secinājumu vēl nebūs. Rīt laukumā tiks Mārtiņš Laksa, Artūrs Bērziņš un Pāvels Pastušeņa, bet malā paliks cita trijotne. To nosaukšu rīt no rīta, kad būs skaidrāka situācija ar savainojumiem.»

Kā ziņots, abas komandas atkārtoti Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā tiksies svētdien plkst.17. Pretēji iepriekš plānotajam, arī šo maču būs iespējams apmeklēt līdzjutējiem.

Kā ziņots, 2013. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs sāksies augusta vidū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu