Pusotra mēneša laikā klāt nākuši četri jauni stacionārie fotoradari

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdz 12.jūlijam uzņēmums «Vitronic Baltica un partneri» ir uzstādījis un nodevis Valsts policijai (VP) 27 stacionāros fotoradarus, tādējādi pusotra mēneša laikā uz Latvijas ceļiem klāt nākuši četri jauni radari.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmuma «Vitronic Baltica» preses sekretāre Antra Gaile, vēl piecās stacionāro fotoradaru ierīkošanas vietās šobrīd ir uzstādīti betona pamati un turpinās elektropieslēguma ierīkošanas darbi. Vienlaicīgi turpinās arī pārējo objektu būvprojektu saskaņošanas darbi.

LETA jau ziņoja, ka 24.maijā Rīgā un arī ārpus galvaspilsētas darbību sāka 23 stacionārie fotoradari. Pirms stacionārajiem fotoradariem atbilstoši valsts standartam ir izvietota ceļazīme nr.846 - «Fotoradari».

VP priekšnieks Ints Ķuzis ir nosūtījis privātajam partnerim otro brīdinājumu, kas turpina janvārī iesākto līguma laušanas procedūru. Tas paredz, ka divu mēnešu laikā komersantam jānovērš trūkumi un jāizpilda līgumsaistības.

Policija ziņo, ka stacionārie fotoradari izvietoti: Babītes novadā, autoceļa A10 (Rīga-Ventspils) 16.kilometrā, Babītes novadā, autoceļa A10 (Rīga-Ventspils) 16.kilometrā, Olaines novadā, autoceļa A8 (Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene)) 14.kilometrā, Mārupes novadā, autoceļa A5 (Salaspils-Babīte) 30.kilometrā, Olaines novadā, autoceļa A8 (Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene)) 20,5.kilometrā, Jaunolainē, pretī mājai «Nāburdziņi», Ķekavas novadā, autoceļa P 89 (Ķekava-Skaistkalne) 4.kilometrā.

Rīgā, uz Salu tilta, Zaķusalā, izvietoti divi fotoradari, tikpat daudz arī uz Vanšu tilta un Dienvidu tilta. Vēl Rīgā fotoradars izvietots Krasta ielā 101 uz Zemitānu tilta, uz Vairogu tilta, kā arī Brīvības gatvē 363.

Autovadītāji stacionāro fotoradaru arī varēs manīt Ādažu novadā, uz autoceļa A 1 (Rīga (Baltezers)-Igaunijas robeža (Ainaži)), Baltezerā, pie kapiem, Carnikavas novada Garciemā pie nama «Silenieki», Sējas novadā, uz autoceļa A3 (Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža), 4.kilometrā, pie Murjāņu sporta ģimnāzijas, Kocēnu novada Vaidavas pagastā, uz autoceļa A3 (Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža (Valka)), 58,9.kilometrā, Brocēnu novada Blīdenes pagastā, uz autoceļa A9 (Rīga-Liepāja), 85.kilometrā, Mārupes novadā, uz autoceļa P132 (Rīga-Mārupe), 6,4.kilometrā un Olaines novadā, uz autoceļa A8 (Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene)), 28.kilometrā.

Kā ziņots, saskaņā ar līgumu «Vitronic Baltica un partneriem» jāpiegādā un jāuzstāda 160 stacionārie fotoradari, no kuriem 100 ir ar mērierīcēm un 60 - tukši ietvari, un jānodrošina 30 pārvietojamo iekārtu darbība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu