Sevastova uzvar turnīrā Beļģijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova svētdien izcīnīja uzvaru Beļģijas pilsētā Cvēfegemā notikušajā ITF 25 000 sērijas turnīra vienspēļu finālmačā.

Izšķirošajā cīņā šobrīd WTA ranga 195. vietā esošā Sevastova ar rezultātu 6-0, 6-3 pieveica turcieti Kaju Bujukakcaju, kura bija izlikta ar sesto numuru, bet WTA rangā atrodas 199. pozīcijā.

Par uzvaru turnīrā Sevastova nopelnīja 50 WTA ranga punktus.

Kā ziņots, pirms tam šajā turnīrā Sevastova visas uzvaras izcīnīja trijos setos - pirmajā kārtā ar 2-6, 6-3, 6-4 pieveica bulgārieti Izabellu Šiņikovu, kura WTA rangā atrodas 297. pozīcijā, otrajā kārtā ar 7-6 (10:8), 2-6, 6-1 pārspēja japānieti Juriku Semu, kura sacensībās bija izlikta ar astoto numuru, bet WTA rangā ieņem 179. vietu, bet ceturtdaļfinālā ar 6-3, 3-6, 6-4 pieveica kvalifikāciju pārvarējušo Nīderlandes tenisisti Angeliku van der Mētu, kura pasaules rangā pašlaik atrodas 446. vietā.

Savukārt pusfināla mačā Sevastova ar 3-6, 6-2, 6-4 pārspēja ranga 274. vietā esošo slovākieti Kristinu Kučovu, kura viņai dzīvē ir laba draudzene.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu