Ķegumā spēcīgi KTM braucēji, latvieši pirmajā divdesmitniekā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas motobraucējs Augusts Justs («Latvija Elkšņi Honda») svētdien Ķegumā izcīnīja 19. vietu pasaules čempionāta motokrosā desmitajā posmā MX1 klasē.

Abos braucienos Justs ieņēma 19. vietu, kas kopvērtējumā latvietim deva četrus punktus. Tikmēr Dāvis Līvs divu braucienu summā ieņēma 22. vietu un izcīnīja divus punktus.

Par uzvarētāju MX1 klasē kļuva itālis Antonio Kairoli no «Red Bull KTM Factory team», kurš uzvarēja pirmajā braucienā, bet otrajā finišēja otrais, otro vietu summā izcīnīja Kens de Dikers no Beļģijas («Red Bull KTM Factory team»), bet trešais posmā palika cits beļģu sportists Kevins Strijboss («HM Plant KTM UK»).

Savukārt MX2 klasē no Latvijas braucējiem startēja tika Dāvis Ivanovs («Riga Motocross team»), kurš pirmajā braucienā ierindojās 19. vietā, bet otrajā bija 16., summā ar septiņiem punktiem ieņemot 20. vietu.

Uzvaru MX2 klasē izcīnīja beļģis Žoels Rolants («Floride Monster Energy Pro C»), otro vietu ieņēma viņa tautietis Džeremijs van Horenbeks («Red Bull KTM Factory team»), savukārt trešais bija francūzis Žordi Tiksjē («Red Bull KTM Factory team»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu