Šorīt Jūrmalā avārijā bojā gājis Lietuvas pilsonis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šorīt Jūrmalā bojā gājis kāds 45 gadus vecs Lietuvas pilsonis, kurš ar savu automašīnu ietriecies kokā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.5.45 Mellužu ielā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «BMW 530», pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Patlaban policijas darbinieki noskaidro notikušā ceļu satiksmes negadījuma apstākļus.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 12 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 42 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 14 no tiem bija autovadītāji, 28 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un desmit velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu