Vita Baļčunaite kļūst par vienu no «Martini Royale» kastinga uzvarētājām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksejs Oņegins

Sestdien, 14. jūlijā, klubā «Coyote Fly» notika «Martini Royale» kastinga, kura ietvaros visā pasaulē meklē «Martini» reklāmas zvaigzni, Latvijas fināls. Tajā piedalījās 25 sievietes, kuras finālā iekļuva pateicoties augstajam Facebook balsotāju un žūrijas novērtējumam. Finālistes piedalījās trīs pārbaudījumos, kuros vērtēja sieviešu drosmi, radošumu un attieksmi pret veiksmi.    

Dalībnieču atbilstību kastinga moto «Veiksme ir Tavā attieksmē!» klātienē vērtēja žūrija – izcilais fotogrāfs Sergejs Kondrašins, aktieris un dzejnieks Andris Bulis, modele un radošā projektu vadītāja Bogdana Kondrašina un neatkarīgs tiesnesis no Martini.

Par Martini Royale kastinga Latvijas uzvarētājām kļuva dziedošā aktrise un TV raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite, uzņēmēja – sieviešu apģērbu veikala īpašniece Marina Nečipasa un personāla atlases kompānijas darbiniece un divu dēlu māmiņa Viktorija Ustinova.

Uzvarētājas balvā saņēma fotosesiju un slavenā fotogrāfa Sergeja Kondrašina veidotu foto portfolio.

Visas Latvijas uzvarētājas izvērtēs kastinga starptautiskā žūrija ar leģendāro apavu dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā. Augusta sākumā tiks paziņots, kura no Latvijas uzvarētājām brauks uz Ibizu pārstāvēt Latviju kastinga starptautiskajā finālā un pretendēs uz pasaules mēroga atpazīstamību un balvām – 150 000 eiro, 12 Lubutēna apavu pāriem un 12 atzītu dizaineru tērpiem.

Latvijas žūrijas loceklis S. Kondrašins ir pārliecināts par latvietes uzvaru: «Esmu ļoti priecīgs, ka Martini Royale kastinga organizētāji šogad dod iespēju pasaulei novērtēt Latvijas sieviešu skaistumu. Es vienmēr esmu teicis un turpināšu atkārtot, ka mūsu dāmas ir visskaistākās. Vienīgais, kas viņām reizēm pietrūkst – ticība sev. Ceru, ka kastinga dalībniecēm pats process pacēla pašvērtējumu, jo drosme piedalīties jau vien ir ko vērta. Par latvietes uzvaru starptautiskajā finālā esmu 99.99% pārliecināts!».

Kā iepriekš izsludināts, «Martini» jauno reklāmas seju meklē 25 valstīs, no kurām izvēlēsies 28 starptautiskā fināla dalībnieces.

UZVARĒTĀJU KOMENTĀRI:

Vita Baļčunaite (29), dziedošā aktrise un TV raidījumu vadītāja:

«Mani uzaicināja piedalīties Martini Royale kastingā, lai iedvesmoju šai konkursā pieteikties arī citas Latvijas meitenes, un, protams, ir grūti noticēt, ka nu arī pati esmu iekļuvusi trīs Latvijas uzvarētāju vidū...

Šī manā dzīvē ir otrā uzvara konkursā. Pirmoreiz veiksme man uzsmaidīja, kad vēl mācījos pirmajā klasē. Piedalījos talantu konkursā «Ko tu proti?», kur skaitīju dzejoli. Kopš uzvaras šajā konkursā man bija tas gods vadīt visus turpmākos skolas pasākumus, un man tā bija lielākā mūža laime!

Martini Royale kastinga starptautiskā balva man šķiet ļoti vilinoša. Pat nezinu, kā tērētu, ja dabūtu solītos 150 tūkstošus! Bet vienu gan zinu - tā kā man ļoti nepatīk iepirkties, un staigāšana pa veikaliem šķiet ļoti sarežģīts darbs, - būtu laimīgākā sieviete pasaulē, ja uzvaras gadījumā saņemtu 12 Lubutēna kurpju pārus un 12 tērpus. Domāju, ka ar to man pietiktu ļoti ilgam laikam! Vadot pasākumus šajos tērpus, nešaubos, ka sagādātu patīkamas emocijas arī citiem cilvēkiem.

Galvenais cilvēkam dzīvē ir darīt to, kas pašam patīk, un tādā veidā arī apkārtējiem pasaulē sagādāt prieku. Ja katrs atradīsimies tieši tajā vietā, kur vēlamies būt, un darīsim to darbu, ko vēlamies darīt, tādējādi papildināsim pasaules kopainu. Mēs taču visi esam kā tādi puzles gabaliņi, un tikai kopā veidojam vienoto veselumu, un piepildot to ar savu mīlestību, padarām pasauli gaišāku. No sirds uz sirdi ar Martini! Allaž esmu sajūsminājusies par to, ka mūsu valstī ir tik daudz skaistu sieviešu, un ļoti ticu, ka par pasaules Martini reklāmas seju kļūs tieši meitene no Latvijas! Veiksme ir attieksmē, un veiksme ir mūsu pusē! Par to nemaz nešaubos! Apsolu, ka, piedaloties kastingā, sarūpēsim pozitīvas emocijas ne tikai Latvijai, bet uztaisīsim arī īstu «sprādzienu» visā pasaulē!»

Marina Nečipasa (27), sieviešu apģērbu veikala īpašniece:

«Mana līdz šim lielākā veiksme un panākums, pēc pašas domām, notika pirms trim mēnešiem, kad atvēru savu apģērbu veikalu. Nu priecājos par panākumiem Martini Royale kastingā!

Godīgi sacīšu – kastingā piedalīties izlēmu vairāk piedzīvojuma dēļ. Tikai pēc tam uzzināju, kādas lielas balvas tiek solītas pasaules konkursa uzvarētājai. Adrenalīns un pārējās brīnišķīgās izjūtas, ko ieguvu, piedaloties kastingā, manuprāt, vien ir tā vērtas! Pozitīvas emocijas sagādāja arī manu draugu atbalsts, kas bija nepārspējams – viņi gan mani uzmundrināja, gan dejoja pie skatuves un veltīja man skaļas ovācijas.

150 tūkstoši – tas ir ļoti daudz! Pietiktu, lai atvērtu vēl vienu veikalu, lai savam draugam uzdāvinātu jaunu automašīnu un droši vien daļu summas iztērētu arī savām gaidāmajām kāzām, kas tiek plānotas jau šoruden, oktobrī!»

Viktorija Ustinova (31), personāla atlases kompānijas VIP klientu menedžere:

«Pirms diviem gadiem kandidēju kā modele, lai fotografētos Sergeja Kondrašina erotiskajā kalendārā, tomēr toreiz starp finālistēm neiekļuvu. Esmu ļoti priecīga, ka tagad veiksme man uzsmaidīja, un uzvarēju kastinga Latvijas finālā, jo varēšu atkal fotografēties pie šī lieliskā mākslinieka. Ar Kondrašinu ir ļoti patīkami strādāt, un arī rezultāts vienmēr sniedz gandarījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu