KASKO apdrošināšana būs pieejama arī Lietuvā un Igaunijā reģistrētiem transportlīdzekļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Arvien pieaug kaimiņvalstīs reģistrēto transportlīdzekļu skaits, kuru pamatuzturēšanās vieta ir Latvija. Rūpējoties par pakalpojumu pieejamību un savu klientu ērtībām, tagad Latvijā pieejama arī «BTA» KASKO apdrošināšana Lietuvā un Igaunijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, ko līdz šim Latvijā apdrošināt nebija iespējams.

Apdrošināšanu kaimiņvalstīs reģistrēto transportlīdzekļu īpašnieki līdz šim varēja nopirkt uzņēmuma filiālēs Lietuvā un Igaunijā. Tādēļ šī pakalpojuma pieejamības paplašināšana Latvijā paredzēta to transportlīdzekļu īpašniekiem, kas regulāri uzturas Latvijā. Pieteikt atlīdzības turpmāk viņi varēs Latvijā un vairs nebūs jābrauc uz kaimiņvalstīm, lai risinātu negadījuma sekas.

«Uzņēmējiem, paplašinot savu biznesu, ikdienas darbs notiek vairāku valstu robežās. Nereti autoparks reģistrēts vienā valstī, bet tiek izmantots citā. Mēs apzināmies, ka šādiem uzņēmējiem ir svarīgi samazināt iespējamos riskus un ērti organizēt apdrošināšanas jautājumus sev izdevīgā vietā. «BTA» kā starptautisks uzņēmums, kas šobrīd darbojas 9 valstīs, izprotot citu uzņēmumu biznesa vajadzības, piedāvā iespēju Latvijas iedzīvotāju Igaunijā un Lietuvā reģistrētiem transportlīdzekļiem iegādāties mūsu valstī jau saprotamu un ierastu KASKO apdrošināšanu. Tas ir izdarāms tieši tikpat ērti un vienkārši kā Latvijā reģistrētiem transportlīdzekļiem,» komentē Māris Krastiņš, «BTA Insurance Company» SE KASKO apdrošināšanas produktu vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu