Praktiskas nodarbības mazajiem prinčiem un princesēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Šī gada 4.augustā no plkst. 14.00 līdz 18.00 Rīgā, Kaņepes Kultūras centrā (Skolas ielā 15) visi mazie apmeklētāji, kā arī viņu vecāki, aicināti apmeklēt darbnīcu, kuras ietvaros veidosim, zīmēsim, līmēsim un paši tapsim par princesēm, prinčiem un bruņiniekiem!

Darbnīcas vadītāja ir māksliniece Laura Pole, kura iesaistīs mazos dalībniekus dažādās jautrās aktivitātēs:

- seju apgleznošana ar body-art krāsām;

- kartona zobenu un kroņu izgatavošana, rotāšana;

- princešu leļļu apģērba veidošana.

Tāpat visi apmeklētāji tiek aicināti apskatīt Lauras Poles darbu izstādi "Princeses", kam iedvesmu māksliniece smēlusies bērnības sapņos par pasakaino, reizēm neizprotamo, bet nenoliedzami laimīgo un naivi patieso realitāti. Māksliniece atzīst, ka, pārlapojot bērnībā lasītās pasaku grāmatas, nonākusi jau reiz bērnībā pārdzīvoto sajūtu varā - izrādās, ka princeses un viņu varoņi dzīvo mūsos un ļauj mums paļāvīgi un mierīgi raudzīties nākotnē.

Izstāde būs skatāma no 19.jūlija līdz 5.augustam Kaņepes Kultūras centrā. Ieeja abos pasākumos - bez maksas, portālu «Apollo» informēja Kristīne Hlevinska, Kaņepes Kultūras centrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu