Francijas galēji labējā partija sūdzēs tiesā Madonnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijas galēji labējā partija «Nacionālā fronte» (FN) svētdien paziņojusi, ka sūdzēs tiesā popmūzikas leģendu Madonnu, jo koncertā Parīzē viņa izmantojusi video, kurā redzama FN līdere Marina Lepēna ar svastiku uz pieres.

«Mēs nevaram akceptēt šādu pretīgu salīdzinājumu,» norādīja FN viceprezidents Florāns Filipo, piebilstot, ka sūdzība pret Madonnu tiks iesniegta tuvākās nedēļas laikā.

FN jau iepriekš brīdināja, ka vērsīsies tiesā, ja pretrunīgi vērtētais videomateriāls tiks izmantots arī koncertā Parīzē 14.jūlijā.

Video, kas tika izmantots kā fona materiāls dziesmai «Nobody Knows Me», Lepena redzama uz īsu brīdi ar svastiku uz pieres, bet jau nākamajā kadrā parādās vīrieša tēls, kas stipri atgādina nacistiskās Vācijas līderi Ādolfu Hitleru.

«Tā ir tikai vēl viena provokācija Madonnas pasaules tūrē, lai cilvēki par viņu runātu,» paziņoja Filipo, piebilstot, ka sestdien Madonnas koncertā Parīzē stadions nebūt nav bijis pilns un popdīvas koncertturneja esot izgāzusies.

«Marina Lepēna aizstāvēs ne tikai savu godu, bet arī savus atbalstītājus un miljoniem Nacionālās frontes vēlētājus,» atzīmēja Filipo.

«MDNA» ir Madonnas devītā pasaules koncertturneja. Plānots, ka tā noslēgsies 2013.gada sākumā ar koncertu Austrālijā.
21.augustā Madonnai paredzēts koncerts Nicā, Francijas dienvidos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu