Video: Samanta Tīna saraudina Mariju Naumovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jau ziņojām, ka Samanta Tīna festivālā «Slavjanskij Bazar» Vitebskā divu dienu kopvērtējumā ierindojās pirmajā vietā, saņemot 9000 dolāru lielo naudas balvu un īpašo uzvarētājas statueti.

<strong>PLA&Scaron;ĀKA FOTOGALERIJA PAR SAMANTAS PIEDZĪVOJUMIEM VITEBSKĀ</strong>

Konkurss Vitebskā norisinājās jau 21. reizi, bet pirmo reizi tā pastavēšanas vēsturē Latvijas pārstāvjiem izdevās sasniegt tik augstu rezultātu. Šogad konkursā piedalījās pārstāvji no 20 Eiropas, Āzijas un Amerikas kontinentu valstīm, bet žūrijā darbojās tādi Latvijā un pasaulē pazīstami mūziķi kā Anne Veski, Marija Naumova, Maksims Dunajevskis, Aleksandrs Tihanovičs un citi mūzikas pasaulē labi zināmi cilvēki.

Samanta Tīna dziedājā latgaliešu tautasdziesmu «Auga, auga Rūžeņa» un kinofilmas «17 pavasara mirkļi» tituldziesmu «Gde to daleko».

Piedāvājam apskatīt Samantas uzstāšanos. «Auga, auga Rūžeņa» laikā, žūrijā esošā Marija Naumova nespēja slēpt aizkustinājuma asaras:


Kinofilmas «17 pavasara mirkļi» tituldziesma «Gde to daleko»:


Žūrijas kopvērtējumā viņa saņēma 197 punktus, tikai par 2 punktiem piekāpjoties Maķedonijas dziedātājam Bobijam Moisovskim, kurš saņēma konkursa «Grand Prix».
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu